Орлови гнезда с гъби и яйца

Необходими продукти за 6 порции

1 кг. кайма смес

7 броя яйца

3 филии хляб

1 глава настърган лук

3-4 средно големи гъби печурки

черен пипер, кимион, чубрица и сол на вкус

Приготвяне:

Към каймата се добавят едно от яйцата, натрошения мокър хляб, настърганата глава лук и подправките. Всичко се омесва добре и сместа се разделя на 6 равни топки. Във всяка топка се прави кладенче, в което се слагат нарязаните гъби. Нареждат се в намазнена тава и се пекат в умерено загрята фурна.

IMG_20150323_173407

Преди да са напълно готови във всяко от гнездата се чуква по едно яйце и се дозапича. Поднасят се топли с гарнитура от пържени картофи или картофено пюре.

Добър апетит!

bloggif_55114dfc8f3a6

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s